Etusivu

Hymyilevien silmien puolesta

Silmien kuivuudesta, herkkyydestä tai sairauksista johtuva oireilu voi aiheuttaa epämukavuutta tai jopa vaikeuttaa elämää. Santenin laadukkaat silmien itsehoitotuotteet auttavat oireisiin ja helpottavat oloa. Tutustu Santenin silmälääketuotteisiin sekä niiden käyttöohjeisiin, niin saat silmäsi hymyilemään – silmänräpäyksessä!

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Potilasohjeemme ovat nyt myös sähköisessä muodossa ja luettavissa alla olevien linkkien takaa.

 
 

omaglaucoma-mobile.pngLataa OMAGlaucOMA-sovellus

Santen tarjoaa kätevän ja helppokäyttöisen sovelluksen glaukoomapotilaille. Sovellus on ilmainen ja toimii älypuhelimissa.

 

 

Tietoa allergisista silmäoireista

Tietoa silmätippojen ja – voiteiden annostelusta

 

 

hyprosan_logo.png

Silmätipat

Hyprosan on ensimmäinen säilytysaineettomassa pullossa oleva lääke kuivasilmäisyyteen. Kevyen koostumuksen ansiosta se levittyy helposti silmän pinnalle.

oftagel_logo.png

Silmätipat

Oftagel on kuivasilmäisyyden hoitoon tarkoitettu lääke. Oftagel-kerta-annospipetti on säilytysaineeton geelimäinen valmiste, joka palauttaa kosteuden silmän pinnalle.

lecrolyn_logo.png

Silmätipat

Lecrolyn ennaltaehkäisee ja hoitaa allergisia silmätulehduksia. Paras hoitotulos saavutetaan, kun hoito aloitetaan hyvissä ajoin ennen oireiden ilmaantumista.

cationorm_logo.png

Silmätipat

Cationorm on pitkävaikutteinen öljy-vesi-emulsio kuiville ja ärtyneille silmille. Cationorm on uudentyyppinen CE-hyväksytty valmiste säilytysaineettomassa pullossa.

otiborin_logo.png

Korvatipat

Otiborin on itsehoitotuote äkillisen lievän korvakäytävä­tulehduksen hoitoon. Otiborin-korvatipat estävät bakteerien ja sienten kasvua korvassa ja lievittävät näin tulehdusta paikallisesti.

puralid-logo.png

Silmäluomigeeli

Puralid Lipogel on hellävarainen geeli, joka suojaa, rauhoittaa ja lievittää luomitulehduksen oireita. Puralid Lipogel pehmittää karstaa irroittaen sitä.

Ocutears-HydroPlus-logo.png

Uuden sukupolven silmätippa

Ocutears® Hydro+ on CE-hyväksytty kostutusvalmiste kuivasilmäisyyden oireisiin. Se korvaa puuttuvaa kyynelnestettä ja tasapainottaa sen koostumusta suojaten silmän pintaa kuivumiselta ja siten helpottaa oireita.

Tietoa Santenista

Santen tarjoaa monenlaisia ​​tuotteita silmätautien eri terapia-alueille mm. kuivasilmäisyyteen, glaukoomaan, bakteerien aiheuttamaan silmätulehdukseen ja allergiaan.

Santen tutkii ja kehittää lääkkeitä sekä silmän etu- että takaosan sairauksiin. Silmän etuosan sairauksia kuten kuivasilmäisyyttä ja glaukoomaa hoidetaan silmätipoilla. Santen on edelläkävijä erityisesti säilytysaineettomien silmätippojen kehittämisessä.